מפגשי תרגול לבוגרי קורס רייקי אוסואי

מפגשי תרגול לבוגרי קורס רייקי אוסואי

נפלא שהגעת הנה.

מפגשי תרגול רייקי במרחב הם הזמנה לכל בוגרי קורס רייקי להכניס את מערכת הרייקי לתוך היומיום, ולהפיק את המירב מהכלים – לריפוי גוף-נפש, לסיוע לכל אתגר, להתפתחות עצמית וחוויה חדשה של חיים.

זו הזמנה ללמוד לתרגל במדויק. לעבוד עם כל חמשת האלמנטים של מערכות אוסואי, הן כתרגול יזום והן בשוטף, בתוך הדינמיקה של החיים – בכל מקום, בכל מצב, בכל זמן. לחיות באיזון, הרמוניה, שקט נפשי, כוח פנימי ומימוש עצמי וגם, להתעצם כמטפלים מבפנים, ולטפח תודעה ונוכחות מרפאה.

חשוב ליצור בסיס איתן של תרגולים מתוך כל 5 האלמנטים, ולהטמיע אותם ביומיום של החיים, כדי להפיק את המיטב ממערכת הרייקי.

מה תרגול שוטף יכול לאפשר לך:

מפגשי תרגול בשוטף כוללים:

כל מפגש יכול ללבוש צורות שונות, עם תמהיל תרגולים וידע, שיותאם לאותו רגע ולקבוצה.

רצוי וחשוב ליצור בסיס איתן של תרגולים ולתרגל בשוטף,

כדי להיתרם באופן מהותי ומשמעותי,

ולהתחיל לחוות שינוי מוחשי (ואפילו מרגש), בתוכך ובחיים שלך.

אחד הדברים שאני מדגישה בקורסים אצלי, שיש הבדל בין ללמוד משהו אינטלקטואלית ולהבין אותו בשכל, לבין להפנים אותו מבפנים, לחוות חוויה ישירה שלו ואפילו – להפוך להיות אותו.


כדי להפיק את המירב מכל מה שלמדת, לטפח איזון, ריפוי, הרמוניה ושלמות בכל הרבדים, לטפח מיינדפולנס, פוקוס, איתנות ואיזון בחיים…

כדי לרפא לעצמך, לחזור הביתה לעצמך האמיתי, לחוות שינוי מהותי מבפנים, להתחיל להיות נוכחות מרפאה ומגשימה באופן טבעי מעצם היותך – יש לתרגל בשוטף.

אני צועדת בדרך הרייקי 23 שנה, באושר ושליחות.

אשמח לסייע לך. זכות בשבילי טליה

taliafrenkel_b

אני צועדת בדרך הרייקי 23 שנה, באושר ושליחות.

אשמח לסייע לך. זכות בשבילי. טליה

מחירון ודרישות מקדימות:

תרגול והעצמה לבוגרים:

ברמה"ש (כשעתיים וחצי): 125 ש"ח

בזום (כשעה וחצי): 75 ש"ח


אופן התשלום – מראש

ביט, פייבוקס, אשראי, העברה

דרישות מקדימות:

בוגרי קורס רייקי עם טליה מכל עת, או בוגרי רייקי מכל המורים, שלמדו את מערכת רייקי אוסואי המקורית, וקיבלו לפחות חניכה אחת.


מפגש תרגול לא מחליף קורס, ומתבסס על כך שלכולם יש הבנה בסיסית אחידה ולכן המפגש לא מתאים במקרים הבאים:

1). אם לא למדת קורס רייקי.
2).אם
למדת מזמן ולא תרגלת עד היום או הכל נשכח.

( במקרים אלו, או בכל שאלה, אפשר בשמחה לתאם שיחה טלפונית כאן>).

מדיניות ביטולים:

ניתן לבטל ולקבל זיכוי בהודעה מראש, עד 24 שעות לפני המפגש ובכפוף לתקנון.

לו"ז תרגולים ברמה"ש/זום:

תרגולים קרובים:

* מפגש פרונטלי מוגבל ל-8 משתתפים.

תרגול והעצמה לבוגרי רייקי ברמה"ש
רמה"ש
19/03/2025
11:00 am
125 ש"ח
19
מרץ
תרגול והעצמה לבוגרי רייקי בזום
זום אונליין
23/03/2025
8:30 pm
75 ש"ח
23
מרץ

התרגולים הבאים:

מפגשי זום ערב: 7/4, 20/4, 4/5 – החל מ-20:30
פרונטלי ברמה"ש: 29/4, 14/5 – החל מ-11:00

עוד מידע שאולי יעניין אותך

כל מפגש תרגול יכלול הנחיות, הסברים, תרגול מעשי מתוך האלמנטים של מערכת הרייקי ומרחב לשאלות אישיות. לפעמים נעמיק ונתמקד בתרגול ספציפי אחד או יותר, ולפעמים נתנסה במגוון תרגולים וכלים באותו מפגש.


ייתכן שחלק מזה יהיה מוכר לך וייתכן שיהיה חדש לגמרי. בכל מקרה, לא מספיק להכיר ולדעת. הדבר החשוב זה לתרגל באופן עקבי ומדויק ולקחת את זה אתנו לכל יום ויום, לחיים.


חשוב לדעת שלתרגולים השונים מתוך מערכת רייקי אוסואי יש רבדים ושכבות. כמו הרבה דברים, אפשר להבין דברים על פני השטח או ברמה מעשית בלבד, ואפשר להעמיק בהם, ולגלות עומקים שלא ידענו שיש בהם. הדרך להפנים את החוכמה והעומקים בתרגולים לא עוברת דרך שכל והגיון. ככל שנתרגל ונתמיד, כך נבין יותר ונגלה יותר. הדבר החשוב הוא לא הבנה ופרשנות אלא התרגול וחיים מתוכו.

עם הזמן, אם באים ומתמידים, נכניס לארגז שלך הרבה כלים. הרבה תרגולים, לשחק איתם ולבחור מתוכם מה לתרגל מתי. זה שלך. בקצב שלך. וזה מבורך.

בכל שאלה,  כאן יוצרים קשר:

כל הקורסים ברייקי >